fredag 18. mai 2012

AP bak verdensomspennende konspirasjon. Eller?


Vi ser at AP i disse dager opprettholder sitt grep om verdens medier ved å faktisk snakke åpenlyst om 22. Juli og dets ofre. De er blant annet på lumsk vis i ferd med å gjennomføre en «rettssak» for slik å holde fokus på hendelsen lenger enn nødvendig mens de suger sympati ut av folket. Vi har hørt fra vel informerte kilder at så mye som 60% av landets pressefolk er blitt truet med både sparken og profesjonell utfrysing fordi de ikke automatisk gjentar hver time de hemmelige memoene som sirkuleres fra de mørke korridorer i AP`s HK. Det samme gjelder alle meningssider og kommentarfelter i landets aviser, hvor alle tilsynelatende kritiske stemmer egentlig er fra AP`s propagandaministeri, hvor man jobber hardt med å legge ut falske meldinger og kronikker for å gi et falskt skinn av ytringsfrihet.  Og nå er selve symbolet på denne manipulasjonen, rosen, genetisk manipulert over generasjoner av evolusjon spesifikt for dette formålet, i ferd med å krype inn i konflikter verden over. Vi finner til og med gamle bildebevis på forberedelser gjort for å teste rosens gjennomslagskraft som en blomst som kan brukes i følelsesladde situasjoner.


Tidlig kommunistisk testkjøring av rosens gjennomslagskraft.
Tipper Torvald var begesistret.
Selvfølgelig stammer prosjektet opprinnelig fra Kina; kommunismens høyborg og treningsfelt for alle AP`ere. Deres fremste ønske er jo en norsk kulturrevolusjon med Jens som Mao. Bli kvitt all gammel kultur og erstatt den med ny, moralsk forkvaklet kunst og propaganda. I Kina mistet rosen litt av sin prestisje da det viste seg at Mao hadde en nevø som kjente en gutt som en gang sa noe negativt om denne blomsten, og den måtte derfor skrapes. Det er imidlertid ikke funnet noen negativ «dekning» av rosen i Stoltenberg-dynastiet, og blomsten sees fremdeles som ren i Norge.

En sammenblanding av rosen og
Islamsk ekstremisme, her i Tunis.
Hvor skal det ende? Vi avventer
rosemalte moskeer i Oslo.
Rosen er mye brukt under den Arabiske våren, og dette er jo naturlig ettersom det er AP`s høyeste ønske og våte politiske drøm å forvandle Norges befolkning til en Koran-studerende mengde maskiner som heller alle sine surt opptjente penger direkte ned i lommene til vel etablerte AP`ere for prompt overføring til kontoer på Cayman-øyene. Som vi alle vet er jo rosen historisk sett et totalt unaturlig uttrykk for følelser og drømmer i den menneskelige opplevelse. Det er derfor åpenbart at AP står bak denne eksplosive veksten av bruken av rosen på globalt nivå, og vi har gravende reportere plassert på AP sine mistenkelige kontakter i rose-forhandlernes skitne underverden.
I det siste, kyniske forsøket på å spre sin merkevare til utlandet kuppet en gruppe undercover-AP`ere en stor demonstrasjon i Sarajevo for kort tid siden. Stoler var satt ut i en gate i Sarajevo for å markere de drepte i deres tidligere konflikt. Og hva ser vi på stolene? Roser! Noen røde og noen hvite, akkurat som i rosemarkeringene her i Norge som AP gjennom sitt nettverk hemmelighetsfullt organiserer fra bak de roserøde tepper. Skamløst! Hva kan gjøres for å stoppe dette misbruket? Det er jo tydelig at rosen her misbrukes på det mest manipulative, politiske vis. Men hvordan skal en utskjelt og forfulgt opposisjon klare å reise seg mot en slik brutal overmakt og ta blomstene tilbake? Her til lands er det jo tukthus, korporlig avstraffelse og risiko for henrettelse hvis man ikke synger den offisielle, AP-styrte sangen. Jeg kjenner mange som er helt sikre på at de er i fengsel akkurat nå for noe de har sagt, uten at vi er istand til å finne bildemateriale på det. Men hvor mange av oss har ikke påpekt at Norge er det nye Nord-Korea, bare for å bli ledd ut av den hjernevaskede, gemene hop som mener vi overdriver bare fordi påstanden vår ikke har noe som helst med virkeligheten å gjøre? Men de skulle bare visst. Snart står Jens på døra med håndjern og løkke og spør etter pengene dine. Og da blir det bare Koranen du har tilgang til i cella. (Og så håper jeg sarkasmen er tydelig nok i denne posten.)
AP er ikke bedre enn at de rekrutterer barn i sitt
kyniske, politiske spill. Hadde denne stakkars jenta
bare visst hva hun bidro til.

4 kommentarer:

 1. Ta titt på dette:

  http://www.enverden.no/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1&limit=14&limitstart=14

  SvarSlett
 2. Å jøsse meg, jeg skjønte faktisk ikke at dette var ment ironisk før jeg så det du skreiv i parentes helt til slutt. Takk og pris!

  SvarSlett
 3. Du er ikke den første som ikke skjønte det, det til tross for at jeg forsøkte å kladde kraftig på med overdrivelser. Det sier vel mest om hvor fantastiske konspirasjonene er om dagen :-) .

  SvarSlett
  Svar
  1. Den samme tanken slo meg òg. Ser deg forresten i kommentarfeltet under kronikken til Hanne Nabintu Herland på aftenposten.no. Stå på, noen av disse gjengangerne trenger virkelig å bli jekket ned et par hakk.

   Slett